HomeOpen DagBlogVacaturesContact

Industrial Automation with impact

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Technologie die vorig jaar nog veelbelovend was kan vandaag al verouderd zijn. Dankzij de digitale revolutie hebben vele organisaties al flinke stappen kunnen maken in het verhogen van hun productiviteit. Veel bedrijven bevinden zich echter nog op het topje van de ijsberg van wat mogelijk is. Brainpact gaat voor een snellere, productievere wereld waarin mensen, machines en systemen zo efficiënt mogelijk samenwerken.

Al sinds 1995 boosten wij de productiviteit van bedrijven door processen te automatiseren, innoveren en optimaliseren. Brainpact weet wat er technisch mogelijk is en zet deze kennis in voor maximaal resultaat in de praktijk. Wij vertalen vraagstukken over automatiseringstechniek, beheersing, optimalisatie, kostenreductie en efficiencyverbetering naar concrete automatiseringsoplossingen. Altijd op uw situatie toegesneden, waardoor de beste resultaten worden behaald.

Onze werkwijze is transparant. Onze oplossingen nooit ingewikkelder dan nodig. Wij verzorgen op een praktische en effectieve manier de bedrijfsautomatisering voor klanten over de hele wereld: Van industriële productiebedrijven, tot dienstverleners in de logistiek. Ook werken wij in opdracht van diverse installatiebedrijven en machinebouwers.

Onze engineers zijn experts op het gebied van besturingstechniek en MES systemen. Zij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en effectiviteit en waken over uw automatiseringsproces: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Brainpact, dé partner voor automatisering in de industrie: Innovatief, krachtig en betrouwbaar.

Cross belt sorter, PS Couriers, Vianen

BLOG

Kennis delen vanzelfsprekend ?

Als kers op de taart mocht ik, in een jaar waarin we hard gewerkt hebben om BRAINPACT op de...
Lees meer >

Referenties

DHL, Beringe

In opdracht van ARCO ontwikkelde en implementeerde BRAINPACT de software voor de 'small...
Lees meer >

Kusters Engineering, Venlo

Scada systeem, bediening en rapportages geldvernietigingsmachines. www.kustersengineering.com...
Lees meer >