INDUSTRIAL AUTOMATION WITH IMPACT

Brainpact gaat voor een snellere, productievere wereld waarin mensen, machines en systemen zo efficiënt mogelijk samenwerken. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Technologie die vorig jaar nog veelbelovend was kan vandaag al verouderd zijn. Dankzij de digitale revolutie hebben vele organisaties al flinke stappen kunnen maken in het verhogen van hun productiviteit. Veel bedrijven bevinden zich echter nog op het topje van de ijsberg van wat mogelijk is.

Lees meer

24/7 SERVICE

Onze specialisten staan te allen tijde voor je klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Door onze diverse remote control oplossingen zijn we in staat om snel en adequaat service te verlenen. Daarnaast is het mogelijk om automatiseringsprocessen doorlopend door ons te laten monitoren met de aandacht en betrokkenheid die je gewend bent van je eigen personeel.

Lees meer

Updates

24/7-service: meer dan een trend?

Het verlenen van 24/7-servicediensten is iets wat Brainpact al bijna 25 jaar doet. In die zin niets nieuws en van ‘een trend’ is volgens ons dan ook geen sprake. Toch is een aantal jaren geleden vanuit de samenleving een verandering ingezet,...
Lees meer