INDUSTRIAL AUTOMATION WITH IMPACT

Brainpact gaat voor een snellere, productievere wereld waarin mensen, machines en systemen zo efficiënt mogelijk samenwerken. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Technologie die vorig jaar nog veelbelovend was kan vandaag al verouderd zijn. Dankzij de digitale revolutie hebben vele organisaties al flinke stappen kunnen maken in het verhogen van hun productiviteit. Veel bedrijven bevinden zich echter nog op het topje van de ijsberg van wat mogelijk is.

Lees meer

Vacature PLC SOFTWARE ENGINEER

De PLC software engineer die wij zoeken wil graag werken in een jong en dynamisch bedrijf. Wij werken als één team en zetten ons niet in voor detachering. Omdat we op projectbasis werken en altijd maatwerk leveren, krijgen we een kijkje...

Bekijk vacature

Meer vacatures

24/7 SERVICE

Onze specialisten staan te allen tijde voor je klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Door onze diverse remote control oplossingen zijn we in staat om snel en adequaat service te verlenen. Daarnaast is het mogelijk om automatiseringsprocessen doorlopend door ons te laten monitoren met de aandacht en betrokkenheid die je gewend bent van je eigen personeel.

Lees meer

Updates

90-JARIG BESTAAN UNICA

Sinds 2019 is Brainpact  als industrieel automatiseerder onderdeel van Unica Industry Solutions, dé partner voor industriële opdrachtgevers op het gebied van procestechnologie.   
Lees meer