Over ons

Brainpact wil met software de industrie maximaal optimaliseren!

Al sinds 1995 boosten wij de productiviteit van bedrijven door processen te automatiseren en te innoveren. Wij weten wat er technisch mogelijk is en zetten deze kennis in voor maximaal resultaat in de praktijk. Wij vertalen vraagstukken over automatiseringstechniek, beheersing, optimalisatie, kostenreductie en efficiencyverbetering naar concrete automatiseringsoplossingen. Altijd toegesneden op de situatie van onze klant, waardoor de beste resultaten worden behaald.

Onze werkwijze is transparant en onze oplossingen zijn nooit ingewikkelder dan nodig. Wij verzorgen op een praktische en effectieve manier de bedrijfsautomatisering voor klanten over de hele wereld, van industriële productiebedrijven tot dienstverleners in de logistiek. Ook werken wij in opdracht van diverse installatiebedrijven en machinebouwers.

Onze engineers zijn experts op het gebied van PLC, HMI, SCADA, en MES systemen. Zij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en effectiviteit en waken over het automatiseringsproces van jouw bedrijf: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Sinds 2019 is Brainpact onderdeel van Unica Industry Solutions. Als allround technisch dienstverlener en trendsetter in duurzame innovaties lost Unica alle vraagstukken op het gebied van techniek op. Met een slagvaardig netwerk van negen bedrijvenclusters en bijna 3.700 medewerkers kan Brainpact putten uit de kennis, kunde en daadkracht van een van de grootste technisch dienstverleners van Nederland.

Brainpact heeft dan ook de ambitie om door samenwerking en goed werkgeverschap de industrieel automatiseerder uit Zuid/Oost Nederland te worden.

Onze diensten

Engineering

Systeemontwerp

PLC-Besturingen

Machine en Procesbesturing

Scada-/HMI-toepassingen

Bediening en visualisering

MES-systemen

Productiebeheersingssysteem