Brainpact is ISO 9001 gecertificeerd!

26 maart 2024

Met trots melden we dat we het ISO 9001 certificaat hebben behaald!
Met deze certificering laten we zien dat we voldoen aan internationale normen voor kwaliteitsmanagement, dat we procesmatig werken en continu streven naar verbetering van onze dienstverlening. 
Een erkenning van onze inzet om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten!

Brainpact heeft de ambitie om door samenwerking en goed werkgeverschap de industrieel automatiseerder uit Zuid/Oost Nederland te worden.
Vanuit deze ambitie willen we voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten én de verwachtingen van onze klanten overtreffen! En hierbij ontstond de wens om dit door certificering bevestigd te zien.

ISO 9001 is een internationaal erkende standaard voor kwaliteitsmanagement met richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen.
Het hebben van dit certificaat toont aan dat we een goed werkend kwaliteitsmanagementsysteem hebben en dat we in staat zijn om onze processen en diensten continu te monitoren en verbeteren. Dat we onze klanten centraal stellen en dat we er alles aan doen om kwaliteit te waarborgen.

Het certificaat is echter voor ons geen doel op zich, maar een belangrijk middel om te blijven verbeteren. Want we willen steeds beter worden zodat we ook die betrouwbare partner blijven om mee samen te werken!

 

Terug naar overzicht