Over ons

Al sinds 1995 boosten wij de productiviteit van bedrijven door processen te automatiseren, innoveren en optimaliseren. Brainpact weet wat er technisch mogelijk is en zet deze kennis in voor maximaal resultaat in de praktijk. Wij vertalen vraagstukken over automatiseringstechniek, beheersing, optimalisatie, kostenreductie en efficiencyverbetering naar concrete automatiseringsoplossingen. Altijd toegesneden op de situatie van onze klant, waardoor de beste resultaten worden behaald.

Onze werkwijze is transparant. Onze oplossingen nooit ingewikkelder dan nodig. Wij verzorgen op een praktische en effectieve manier de bedrijfsautomatisering voor klanten over de hele wereld: Van industriële productiebedrijven, tot dienstverleners in de logistiek. Ook werken wij in opdracht van diverse installatiebedrijven en machinebouwers.

Onze engineers zijn experts op het gebied van besturingstechniek en MES systemen. Zij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en effectiviteit en waken over het automatiseringsproces van jouw bedrijf: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Brainpact, dé partner voor automatisering in de industrie: Innovatief, krachtig en betrouwbaar.

Medewerker uitgelicht: Arjen

"Alles kan gemaakt worden, alleen sommige projecten zijn wat ingewikkelder"