90-JARIG BESTAAN UNICA

15 June 2023

Sinds 2019 is Brainpact  als industrieel automatiseerder onderdeel van Unica Industry Solutions, dé partner voor industriële opdrachtgevers op het gebied van procestechnologie. 

 

Unica bestaat dit jaar 90 jaar en daarom waren alle software collega’s binnen Unica Industry Solutions samengekomen bij de Kaap in Tiel voor een actieve en gezellige teamdag.

In de ochtend was er een road trip in oude eendjes (2CV) om de prachtige omgeving van de Betuwe te verkennen. Na de lunch was het tijd voor de proeven van Expeditie Robinson waarbij de onderlinge samenwerking aardig op de proef werd gesteld.

De dag werd afgesloten met een gezellige borrel, beachvolleybal en een heerlijke BBQ.

Een topdag dankzij alle collega’s én het zonnige weer!

Share this message

14 April 2022

Bedrijven Unica Industry Solutions bundelen industriële domeinkennis

Vijf industriële specialisten bundelen dit voorjaar hun krachten. De bedrijven Brainpact, PCT Koudetechniek, Pro-Fa Automation, Van Kempen Koudetechniek en Unica Industry Solutions lanceren in april een gezamenlijk portfolio waarmee end-to-end solutions...

Continue reading

1 December 2021

Onze nieuwe financiële controller

Maak kennis met onze nieuwe, maar ervaren financial controller: Yolanda Aarts! 

Continue reading

1 July 2020

Brainpact bestaat 25 jaar!

Een verrassende weekstart! Een spontane actie van ons team om elkaar fysiek te ontmoeten en ook te vieren dat het deze week 25 jaar geleden is dat het bedrijf is opgericht.

Continue reading

11 March 2020

24/7-service: meer dan een trend?

Het verlenen van 24/7-servicediensten is iets wat Brainpact al bijna 25 jaar doet. In die zin niets nieuws en van ‘een trend’ is volgens ons dan ook geen sprake. Toch is een aantal jaren geleden vanuit de samenleving een verandering ingezet,...

Continue reading